top of page

LICHAAMSMASSAGE

Elk lichaam draagt zijn eigen verhaal. Op diepgaand niveau luister ik naar wat jouw lichaam vertelt en stimuleer ik de zelfhelende kracht die door elk lichaam stroomt. Aanraking en diepe ontspanning zijn een zalige weg om deze stroming op gang te brengen, waardoor je flow, bewustwording en energie ervaart. Mijn massages zijn zeer intuïtief met telkens een stukje cranio sacrale therapie, holistic pulsing en energetische healing. Ik ga in dialoog met jouw lichaam en luister aandachtig naar wat het wil vertellen.

 

pexels-magicbowls-1830208-3543912.jpg

SOUND HEALING

Sinds het begin der tijden gebruikt de mens geluid voor het ontvangen van informatie uit zijn omgeving, het communiceren met anderen en voor heling en transformatie. Geluid is de creatieve genererende kracht waaruit het Universum ontstond.

De moderne wetenschap leverde het bewijs dat geluid vorm geeft aan materie en het transformeert, de basis voor het helend potentieel van geluid.

Sound healing brengt reset en stroming in lichaam & geest en op energetisch niveau.

Tijdens de één op één sessies gebruik ik vooral klankschalen, stemvorken en mijn eigen stem. Ik combineer sound healing steeds met massage waardoor je extra ontspannen bent en de klanken nog dieper kunnen inwerken daar waar het nodig is.

ENERGETISCHE MASSAGE MET SOUND HEALING

Voorafgaand aan de behandeling nemen we de tijd voor een gesprek en is er ruimte om te delen waar je tegenaan loopt. Op die manier kan er een duidelijke intentie in de behandeling gelegd worden waardoor ik nog specifieker kan ingaan op blokkades en weerstand.

VOOR AFSPRAAK sms, mail, of stuur een berichtje via whatsapp

vschiemsky@gmail.com

+32 476 36 41 90

PRIJZEN

massage 60’                                                       70 EUR

massage 90’                                                       90 EUR

massage + sound healing 90’                             95 EUR

massage + sound healing 120’                          125 EUR

therapeutische massage + sound healing 150'  150 EUR

bottom of page