top of page
1701603292801_edited.jpg

MIJN VISIE

Zingen en masseren openen mijn hart. Dat moment waarop beperkende overtuigingen verdwijnen en je in het hier en nu stapt, dat moment waarop universele energie en wijsheid onbelemmerd kunnen stromen en je je eigen licht ervaart, dat is wie we ‘zijn’, in de pure zin van het woord. Wanneer we vanuit onze puurste zelf durven ‘zijn’ wordt vorm een organisch verlengde van inhoud en doet de vraag ‘wie ben ik?’ zich niet meer voor. Het antwoord is immers aanwezig in heel je zijn. Hoe krijgen we toegang tot deze eindeloze bron van universele energie?

In een wereld van veelheid aan prikkels en dogma’s is dit geen voor de hand liggend pad, maar het is een boeiende weg van eindeloze groei en creatie. Ik help je graag connectie te maken met je pure zelf, opdat je hier, in de veelheid van het dagelijks leven,


 

telkens opnieuw naar terug kan keren en bewust kan creëren en manifesteren.

Ik geloof niet in de woorden "werken aan mezelf". Dat impliceert dat we niet "heel" zijn. "Connecteren met mijn innerlijke Bron" vind ik een betere benaming. Die Bron is heel, overvloedig en vol van Liefde. We zijn allemaal mensen op zoek naar wie we zijn en wat we hier komen doen. Allen hebben we onze lichte en donkere kanten, allen onze eigen unieke talenten. Wanneer we elkaar vanuit onze authentieke zelf kunnen raken, stimuleren we elkaar op een pad van eindeloze groei en expansie. Ik wil graag een ruimte creëren voor ontmoeting en aanraking. Ook werk ik aan ceremonies en workshops omtrent authentiek stemgebruik. Meer hierover volgt!

MIJN ACHTERGROND

Na mijn opleiding Kleinkunst aan het Herman Teirlinck Instituut maakte ik muziek en theater en gaf ik les in het deeltijds kunstonderwijs, er volledig van overtuigd dat dit mijn enige opties waren in het leven. Ik botste op obstakels. Het lukte niet. Het kwam moeizaam van de grond. Het was niet zoals ik het zag. Ik deed ongelooflijk hard mijn best om het te doen lukken, zonder in te zien dat de obstakels niet buiten mijzelf, maar diep in mezelf lagen. Tot mijn lichaam me dwong om naar binnen te keren. Ik raakte volledig uitgeput, alles deed pijn, ik kon niet meer eten, niet meer slapen en was nergens nog toe in staat. Ik was boos op mijn lichaam en, sterker nog, ik werd er bang van. Want waarom werkte het niet mee? Als ik me nu maar goed zou voelen, zou alles toch goedkomen?

Nu ben ik mijn lichaam ongelooflijk dankbaar om me terug naar binnen te roepen en de negatieve overtuigingen die ik had over mezelf te transformeren. Het was een lang helingsproces waarin ik mezelf herontdekte en connectie maakte met 

IMG_9426.jpg

wie ik werkelijk ben. Lichaamswerk heeft me hierbij geholpen. Ik merkte al snel dat het constante praten over mijn problemen me in de problemen hield. Ik merkte dat het rationaliseren van wat ik voelde, mijn controledrang net vergrootte en me in een negatieve mindset hield. Lichaamswerk bracht me naar een véél dieper niveau. Een niveau van voelen. Ons lichaam is onze trouwste raadgever. Het lichaam staat ALTIJD aan jouw kant! Het draagt je doorheen dit leven, het is altijd bij je, het is je meest eerlijke gids. Vanuit een diepe dankbaarheid en bewondering voor de intelligentie en schoonheid van het menselijk lichaam, begon ik te masseren. Daar waar ik aanvankelijk dacht dat muziek en theater mijn enige talenten waren, ging plots een nieuwe wereld voor me open. Ik wens dit iedereen toe en vind het een eer om mensen in dit proces te mogen steunen en te helpen de taal van het lichaam te begrijpen.

1701603049866.jpg

MIJN OPLEINDINGEN

 

Master in het drama, afstudeerrichting kleinkunst – Herman Teirlinck Instituut Antwerpen

Lerarenopleiding – Artesis Hogeschool Antwerpen

Dramatherapie – Artevelde Hogeschool Gent

Cranio sacrale therapie – Centrum voor avondonderwijs Antwerpen

Energetische anatomie, chakra’s en grounding – Kristien De Winter Antwerpen

Relaxatiemassage – Centrum voor avondonderwijs Hasselt

Sound Healer Diploma - Harmonic Sounds Spanje

De schat aan kennis en wijsheid van mijn papa Wilfried Schiemsky, kinesist, osteopaat en revalidatietrainer. 

bottom of page